PartsPoint Group in Ede en Holland Parts Distribution (HPD) in Leerdam hebben een meerjarige transport overeenkomst gesloten voor de innight- en overnight distributie van PartsPoint automotive ‘after-market’ producten. PartsPoint Group opereert op de Benelux-markt met de sterke en leidende merken AD Nederland, Brezan en Staadegaard TC; ondernemingen die bekend zijn bij elke speler in de automotive after-market in Nederland, België en Luxemburg.

Holland Parts Distribution (HPD) is marktleider voor de nacht- en dagdistributie van after-market automotive goederen en zal voor PartsPoint Group het gehele Benelux vervoer coördineren en uitvoeren

“Met name het brede spectrum aan diensten van HPD, zowel innight als overnight, en de jarenlange ervaring  heeft de doorslag gegeven bij onze keuze”, legt PartsPoint Supply Chain Director  Ardjan van der Blonk uit. “Wij beleveren iedere nacht al onze klanten en onze eigen filialen met een heel breed assortiment automotive artikelen, die qua vorm, omvang en gewicht ook nog eens heel verschillend en veelzijdig zijn. HPD is daar volledig op ingesteld”.

HPD CEO  René Nijenbrinks onderstreept de veelzijdigheid van Holland Parts Distribution: “Of het nu een klein pakje is met reserveonderdelen waar door een monteur op wordt gewacht, een uitlaat, een trekhaak of een enorme voorruit voor een truck, het is voor HPD geen probleem”. 

“Wij hebben er ons specialisme van gemaakt om de gehele after-market automotive branche te bedienen”, voegt Ronald Groot, Chief Sales Officer van HPD er aan toe. “Of het nu innight is met een aflevering vóór 8 uur ’s-ochtends op dedicated filiaaladressen zoals voor PartsPoint Group, of het is een overnight aflevering in de Benelux bij garagebedrijven of zelfs bij particulieren, wij organiseren het van A tot Z.” 

“De HPD slogan ‘Wake up without worries!’ spreekt mij wel aan”, lacht PartsPoint Supply Chain Director Ardjan van der Blonk. “Het is prettig dat HPD ons de transportzorg met zorg uit handen neemt!”

 

Login

Resources 

Internet http://www.hpd.nl/
mail info@hpd.nl


BTW nummer: NL 851929850B01
Bank nummer: 61.07.05.962
IBAN nummer: NL54ABNA0610705962
BIC code: ABNANL2A

News

Disclaimer & Procedures ...

Onderstaand informeren wij u over onze HPD ...

...

In verband met vertragingen in de nacht als ...

Noodstroomvoorziening

Het lijkt zo gewoon. Je klikt op een schakelaar ...

PartsPoint en HPD ...

PartsPoint Group in Ede en Holland Parts ...

Brink Group / HPD

Brink Group breidt samenwerking met HPD verder ...

Contact

Logistics Centre: 
Holland Parts Distribution
Nijverheidstraat 2 d
4143 HM Leerdam Netherlands
Tel   31(0)345-470030
Fax  31(0)345-470031
Office: 
QL Haven II B.V. 
h/o Holland Parts Distribution
Nijverheidstraat 2 d
4143 HM Leerdam Netherlands
Tel   31(0)345-470030
Fax  31(0)345-470031
Scroll to top